Udgivet lør d. 28. mar 2020, kl. 19:24

Hverdagens filosofiske spørgsmål – helt ude i skoven!

På pilgrimsruten med indgang nord fra (Jonstrup) og på strækningen til Ballerup Kirke er man ikke længere kun overladt til egne spørgsmål og tanker om livet. Fra søndag d. 29. marts er der på stolperne og træerne, der markerer ruten,  ophængt spørgsmål om livet – f.eks. ”hvilket håb vil du aldrig miste?”. Det er enkelte spørgsmål for både børn og voksne – om hvad vi tænker om håb og frygt i denne tid.

Det er sognepræst Laila Bomose, der har stillet spørgsmålene. Spørgsmålene kan læse på mindst 1 meters afstand, og spørgsmålene er ikke religiøse, men af mere hverdagsfilosofisk karakter og handler om håb og frygt i denne Coronatid – en tid, der jo får os til at tænke over netop disse ting. Der er er ingen rækkefølge, man tager så mange spørgsmål, man gider.

Eneste krav til vandringen er blot, at man holder afstand efter myndighedernes retningslinjer!

Kategorier Nyt fra sognet