Genåbning

# Aktuelt
Udgivelsesdato Udgivet fredag d. 11. juni 2021, kl. 10:58

Ballerup Sogn er så småt ved at åbne op for aktiviteter igen!

Her er en oversigt over de faste arrangementer i Ballerup Sogn. Datoer og tidspunkter vil komme på så hurtigt som muligt. Man kan følge med på kirkens hjemmeside samt på Facebook, hvor man også kan læse om kirkens øvrige arrangementer i løbet af sommeren og efteråret.

Arrangementerne afholdes i overensstemmelse med gældende retningslinjer for Covid-19.

• Sorggruppen - er begyndt.

• Litteraturkredsen - opstart 27. oktober.

• Torsdags Cafeen - opstart 16. september – samme tid og sted som sidste år.

• Gud & Spaghetti opstart 7. september kl. 17.00 i Skovvejskirken med efterfølgende spisning

• Strikkecafeen - opstart 15. september - samme tid og sted som sidste år.

• Åben Kirke - åbner til august

• Ballerup Sogns Kor – vi håber på opstart 1. september, hvis de til den tid gældende retningslinjer for korsang kan overholdes.

• Højskolesang i præstegårdshaven onsdage kl. 16 - er begyndt

• Samtalesalon med oplæg og derefter diskussion omkring bordene – første gang 1. oktober om aftenen.

Husk det er muligt at bestille en kirketaxa til arrangementer som vel som gudstjenester, hvis du har brug for det. Kontakt kirkekontor for nærmere information.