Dato Mandag d. 13. december 2021, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Babysalmesang

Babysalmesang er et gratis tilbud til babyer i 3-11 måneders alderen sammen med deres forældre.

Vi synger salmer, danser, laver rim og remser, fagtesange, undersøger små instrumenter og kigger på sæbebobler.

Genkendelighed og forventning er en kilde til stor glæde for de små, så vi synger de samme sange mange gange. Som forælder får du inspiration til et repertoire, som også kan bruges derhjemme i alle mulige lege- og hyggestunder

Den ro og det nærvær der kan skabes gennem sang og musik, er en helt særlig oplevelse som er til gavn for både babyer og deres forældre.

Til babysalmesang stimuleres sansemotorikken samtidig med at følelsesmæssige, sociale og sproglige færdigheder udvikles.

Startdato: mandag d. 11. oktober

Tidspunkt: kl. 11