Dato Torsdag d. 16. juni 2022, Kl. 13:00 til kl. 16:00
Sted Ballerup Sognegård, Præstevænget 2A, 2750 Ballerup

Fest for frivillighed

Har du tid og lyst til at lægge et lille stykke frivilligt arbejde i et travlt og spændende hus i løbet af året? Ballerup Sogn byder nuværende som kommende frivillige i forbindelse med kirkens arrangementer til en god frokost den 16. juni kl. 13. Udover at møde andre frivillige og høre om aktiviteterne er der også musik- bingo med flotte præmier!

Det frivillige arbejde i folkekirken er en af kirkens bærende søjler. De frivillige er med til at gøre kirken til en levende folkekirke. Ballerup Sogn søger frivillige til primært det praktiske arbejde omkring kirkens arrangementer, der spænder lige fra babysalmesang til aftengudstjeneste og foredrag til jazzkoncert.

Som frivillig er det vigtigt, at du er udadvendt og befinder dig godt blandt mennesker. Du har respekt for folkekirkens arbejde, kunne lide at samarbejde, have god sans for praktiske ting  - og kunne lide et godt grin!

Har du lyst til at høre nærmere om et arbejde, hvor både en stor og en lille håndsrækning er kærkommen, så  læg vejen forbi Præstevænget 2A den 16. juni kl. 13 – 15

Tilmelding herunder eller ring til kirkekontoret 44609051