Dato Søndag d. 9. oktober 2022, kl. 15:00
Koncert med Karsten Kristensens jazz trio

Karsten Kristensens Jazztrio, som udover kapelmesteren på tenorsax, også består af Jacob Christoffersen, piano, og Kaspar Vadsholt, bas.

K.K. har valgt en række swingende og smukke numre, og der vil også være eksempler på numre, som i trioens hænder får en anderledes ”iklædning”, end de plejer at have – en kendt salmemelodi bliver til en bossa nova, en gammel filmsang bliver en smuk ballade, og en popsang bliver et skønt swingnummer.

K.K. er som tenor- og sopransaxofonist kendt som swingende og lyrisk med en smuk klang, Jacob Christoffersen er med sit fabelagtige klaverspil bl.a. kendt for sit samarbejde med sangerinden Sinne Eeg,  og bassisten Kaspar Vadsholt er bassist i DR Big Band.

De tre musikere har alle spillet med et utal af både danske og udenlandske stjerner, og nu kan de altså opleves i triosamarbejde i Skovvejskirken på søndag den 9. oktober kl. 15