Dato Søndag d. 6. november 2022, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Alle præster
Allehelgens Gudstjeneste

Koncertmester fra DR-symfoniorkester, Johannes Søe, violin, medvirker ved Allehelgens gudstjenesten den 6 november kl. 16 i Skovvejens Kirke.

Sammen med organist Peter Brenøe Lange, orgel og cembalo, vil han som præludium og postludium fremføre uddrag af en sonate af Antonio Vivaldi, ligesom der bliver plads til en motet skrevet af vores egen organist Peter over den oprindelige Introitus melodi fra Graduale Romanum, for kor og orgel. Undervejs vil gudstjenesten bliver afvekslet med violinens solostykker, Bach partitaer, ligesom Johannes Søe spiller med på salmerne.

Johannes Søe er kendt violinist, ikke bare i Danmark, men også ude i Europa, USA m.v., hvor han jævnligt er omkring for at give master classes. En lang række CD’er er det også blevet til, og typisk har han også kastet sig over ”det smalle repertoire”, som fx Raasteds violinsonater. N.O. Raasted var domorganist i Københavns Domkirke op til omkring 1929, hvor Mogens Wøldike tog over.