Dato Søndag d. 29. januar 2023, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Orgeltrilogi: 2. koncert med Organist Dmitri Egholm

Til koncert nr. 2 i Skovvejskirkens orgeltrilogi, søndag den 29. januar kl. 15,  spiller Dmitri Egholm orgelmusik fra den nordtyske barok og den franske romantik, med kendte værker af J.S. Bach, Dietrich Buxtehude, César Franck, Saint-Saëns og Prætorius

Efter kandidateksamen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium studerede Dmitri Egholm på solistklassen, i hvilken forbindelse turen også gik til Paris et års tid, hvor han studerede videre hos Eric Lebrun. Debuten fandt sted for nogle år siden i Jesuskirken i Valby, hvor man har Nordeuropas eneste originale franske Cavaillé-Colle orgel. Dmitri Egholm, til daglig organist ved Sengeløse Kirke, har spillet flere koncerter rundt om i Europa og i ”nærområdet”, såsom i Marmorkirken, Kastelskirken, Garnisonskirken og Helligåndskirken.

Han er kort fortalt én af de talentfulde og fremadstormende orgelspillere, af den unge generation, som absolut er værd at lægge øre til.