Dato Torsdag d. 24. november 2022, Kl. 16:30 til kl. 18:00
Peter Brenøe Lange
AFLYST Skovvejskoret

På torsdage kl. 16.30 er der korprøve med Skovvejskoret, som det hedder nu, fordi det øver i Skovvejskirken.

Der kræves ikke nodekundskaber for at deltage. Man kan bare møde op nogle gange, for at se om det er noget man ku tænke sig at deltage i.

I øjeblikket er der lukket for tilgang af sopraner og alter, men herrestemmer er velkomne, og hvis man ikke kan lide at stille op alene, kan man jo tage et par af sine mandevenner med.

Det er vores organist, Peter, som er korleder, og det er blandet repertoire inklusiv rytmisk musik.

Det er den 1. organist Peter Brenøe Lange, som står for koret, og han har rigelig med korerfaring med på alle hylder fra bl.a. gymnasiekor, kirkekor, kammerkor, folkekor, rytmisk kor, pigekor osv. osv., så han skal nok finde et passende, sjovt og seriøst repertoire frem.

Prøverne ligger torsdage fra 16.30-18.00