Dato Fredag d. 25. november 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Ballerup Sognegård, Præstevænget 2A, 2750 Ballerup
Spisning efter Fredslyset

Fredslyset” fejres i Ballerup kirke fredag 25. november kl. 18.

Velkommen til den traditionsrige aftengudstjeneste, hvor Fredslyset bæres ind i kirken.

Fredslyset bliver hvert år tændt ved den evige flamme, som brænder i fødselskirken i Betlehem.

Lys og håb er tema for denne gudstjeneste hvor Gud viste sit ansigt for verden julenat i Betlehem,

og englesangen lød: ”Fred til alle mennesker”.

Vi skal synge kendte aftensalmer og høre refleksioner om fred og forsoning.

Sognepræst Inge Meibom læser smukke tekster op om den svære fred og vi

vil sammen bede for fred i verden.

Efter gudstjenesten er der mulighed for at udenfor kirken at tænde sit medbragte lys ved Fredslysets flamme.

For jer, der skal spise aftensmad i sognegården, kan de mange lys stilles i haven under den store blodbøg.

Her vil vi samles når aftenen er forbi og synge pilgrimssangen: ”Må din vej gå dig i møde

Aftensmad i sognegården

Bagefter inviteres alle over i Sognegården overfor Ballerup kirke. Her kan vi stille vores lys

og spise aftensmad: som er en gryderet med kylling. Pris for aftensmad: 100 kr, inkl. vand/vin og kaffe med kage.

Tilmelding senest tirsdag 22. november til kordegnen: ballerup.sogn@km.dk eller telefon 44609071 mandag 9 – 13, tirsdag – fredag 10 – 13.

Bemærk man betaler selve aftenen på sognets mobilepay (nr. står fremme på buffetbordet)