Søndag d. 25. august 2019, Kl. 10:00 til kl. 11:00

Spillemandsmesse søndag 25. august kl. 10 på kirketorvet

Glade sange, muntre violiner og gode ord på kirketorvet.

Medvirkende er Værløse Spillemandsorkester, Ballerup Kantori under ledelse af organist Lisa Nielsen og sognepræst Inge Meibom.

Gudstjeneste med Vorherres blå himmel som tag.

Kom i god tid og nyd den særlige morgenstemning med Ballerup kirke som baggrund. Sid og nyd musikken med dagens første kop kaffe. Oplev den festlige stemning, når Værløse Spillemandsorkester og Ballerup sogns Kantori fylder torvet med sang og musik. Sognepræst Inge Meibom holder en kort søndagsprædiken om glæde og fællesskab. Vi lever i en tid hvor hvert eneste menneske – ikke mindst de unge - skal præstere noget ganske særligt.

Nadvermåltidet er et åbent måltid og deles ud på torvet. Her inviteres til fællesskab og glæde. Enhver er velkommen - også børnene.

Velkommen til endnu en dejlig sommergudstjeneste. I tilfælde af regn holdes gudstjenesten i Ballerup kirke.

Inge Meibom
Ballerup Kirke