Onsdag d. 18. december 2019, kl. 17:00

Velkommen til julemeditation!

Musik for cello og orgel i Ballerup kirke

Hvert år i december er der tradition for, at man kan høre meditativ musik for cello og orgel i Ballerup kirke og samtidig opleve kirken udelukkende oplyst af levende lys. Her gives en mulighed for at få ladet de menneskelige batterier op, - midt i al juletravlheden. Vanen tro spiller organist Lisa Nielsen og cellist Bent Fomsgaard.således også i år.

Koncerten varer en halv times tid.

Kirken vil være åben allerede fra kl. 15, og lysene tændes, når mørket falder på.

Her kan man synke ned i en lomme af ro og eftertænksomhed i en hverdag, hvor det måske ellers kan være svært at finde den fornødne tid til fordybelse. To timer senere, altså kl. 17, starter selve koncerten.

Koncerten er en lidt alternativ julekoncert, da det afdæmpede og meditative er i centrum.

Der er gratis adgang og det er desværre ikke muligt at reservere pladser.

Koncert

Sted: Ballerup Kirke