• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 29. september 2019, kl. 16:00

To af landets mest efterspurgte navne kommer d. 29. september til Ballerup Kirke for at spille et program fra barokken til vores tid. Andrea Pellegrini og Bjarke Mogensen hører til i 1. division af musiklivet herhjemme, begge med en musikalsk spændvidde der har ført dem vidt ud i verden.

Koncert med dynamisk duo

Søndag 29. september kl. 16 får Ballerup Kirke besøg af en duo bestående af to musikere, der hver på sit felt er blandt landets mest fremtrædende og efterspurgte, nemlig mezzosopranen Andrea Pellegrini og accordeonisten Bjarke Mogensen. Andrea har udover et stort repertoire indenfor opera og oratorier også kastet sig over andre genrer end de rent klassiske og optræder således med mange forskellige musikere og ensembler. Bjarke åbenbarede allerede som barn et kæmpe talent på accordeonen. Det har bragt ham vidt omkring i verden og han er ligeledes en musiker, der optræder i et væld af forskellige musikalske sammenhænge. Denne eftermiddag i Ballerup Kirke er der mulighed for at høre dem fremføre musik af Scarlatti, Vivaldi, Granados og De Falla. Der er gratis adgang. Bemærk, at koncerten tidligere har været annonceret til kl. 15.

Duo Andrea Pellegrini og Bjarke Mogensen
Ballerup Kirke