Dato Søndag d. 25. september 2022, kl. 10:00
Sted Ballerup Kirke, Sankt Jacobsvej 1B, 2750 Ballerup
Laila Bomose

HØSTGUDSTJENESTE

Vi synger kendte høstsange-og salmer. Vi har fornøjelsen af at høre den dygtige trompetist Dorthe Zielke, som også spiller med til sangen. Vi skal høre en berømt tekst som handler om at turde dvæle ved det gode. Og om hvorfor det at høste rammer ned i noget grundlæggende ved at være menneske.

Selv om vi har haft en dejlig lang og varm sommer, kan vi godt mærke, at årshjulet atter drejer og vi går mod koldere tider. Sognets strikkecafe har derfor en lille bod i våbenhuset, hvor man efter tjenesten kan købe sokker, klude, huer og tæpper i flotteste kvalitet og til fordelagtige priser. Pengene går ubeskåret til årets julehjælp i sognet, så bliv klædt varmt på og støt en god sag på én gang!

Kirketaxa kan bestilles på kirkekontoret alle hverdage mellem 10 og 13 på telefon 44 60 90 51

Sognepræst Laila Bomose