Dato Søndag d. 5. juni 2022, kl. 10:00
Sted Skovvejskirken, Sankt Jacobsvej 1B, 2750 Ballerup
Inge Meibom
Pinse Højmesse med barokmusik v. Inge Meibom

Velkommen til en af årets store gudstjenester hvor vi fejrer kirkens fødselsdag og Helligåndens komme.

I år medvirker Koncertmester fra DR symfoniorkester, Johannes Søe, violin, i Pinsegudstjenesten 5. juni kl. 10 i Skovvejens Kirke

Sammen med organist Peter Brenøe Lange, orgel og cembalo, vil han som præludium og postludium fremføre uddrag af én af Vivaldis sonater, ligesom der bliver plads til et solostykke undervejs. Violinen spiller også med på salmerne. Der vil også blive spillet på Skovvejens Kirkes pragtfulde PG-orgel, så der ligger intet til hinder for, at man også kan opleve pinsens under på det musikalske område.

Johannes Søe er en kendt violinist, ikke bare i Danmark, men også ude i Europa, USA m.v., hvor han jævnligt er omkring for at give master classes. En lang række CD’er er det også blevet til, og typisk har han også kastet sig over ”det smalle repertoire”, som fx Raasteds violinsonater. N.O. Raasted var domorganist i Københavns Domkirke op til omkring 1929, hvor Mogens Wøldike tog over.