Dato Mandag d. 6. juni 2022, Kl. 14:00 til kl. 15:00
Sted Ballerup Kirke, Sankt Jacobsvej 1B, 2750 Ballerup
Laila Bomose
Pinsegudstjeneste v. Laila Bomose

Jazz og pinseånd i præstegårdshaven

Sommeren nærmer sig – og det gør pinsen også.  Det er efterhånden blevet en tradition i Ballerup Kirke, at gudstjenesten 2. pinsedag rykker ud i det fri, nærmere bestemt den gamle præstegårdshave bag Ballerup Præstegård kl. 14  Det sker også i år, hvor Mads Granum Kvartet og fællessang i det grønne får pinseånden til at svinge. Liturg er Laila Bomose.

Gudstjenesten byder på en masse skøn nordisk jazz sammen med et par velkendte pinsesalmer. Efterfølgende vil der blive budt på en lille forfriskning i det grønne. Du er velkommen til at tage tæppe og mad med.

Nu gives der som bekendt ingen garantier for vejret, så i tilfælde af dårligt vejr, rykker arrangementet over i Ballerup Kirke. Men pinseånden skulle til gengæld være sikker nok!

Der er ingen tilmelding og har du brug for kirketaxa, kan du kontakte kirkekontoret 44609051.